Advarselstegn, Du Skal Se En Mave-Tarmlæge!

En gastrointestinal eller gastroenterolog er en medicinsk ekspert i fordøjelsessundhed. Mave tarm læge er også en læge i spørgsmål relateret til tarme, mave og tarme, herunder spørgsmål relateret til hele fordøjelsessystemet.

Vores krop er opbygget af komplekse systemer, og på samme måde, når du indtager mad, sker der meget fra den kommer ind, til den endelig udskilles. Vores bugspytkirtel, lever og spiserørsmave spiller alle en afgørende rolle i fordøjelsesprocesserne. Nogle gange skyldes selv små ændringer i dit fordøjelsessystem en reaktion på nye fødevarer, medicin eller stress. Alligevel indikerer specifikke symptomer, at en alvorlig risiko for dit fordøjelsessystem opbygges i kroppen. Så hvordan analyserer man, hvilke problemer der kræver øjeblikkelig lægehjælp, og hvilke der ikke gør?

Vær ikke bekymret; Kirurgen bringer dig nogle få sager, som kræver akut lægehjælp. Læs nedenunder!



Tre tegn, du har brug for at se gastroenterologen nu:

Klump i halsen

At have ondt i halsen forventes, når du bliver forkølet eller influenza, og vi tror, ​​det kun er på grund af influenza. Men faktum er, at det er det ikke. Hvis du har svært ved at sluge væsker, skal du bestille en tid hurtigst muligt, da det kan være et resultat af noget alvorligt.

Blod i afføring

Intet skræmmer en person mere end at se blod i afføringen. Men hvis farven på blod er sort, er det et tegn på, at der er noget galt med dit fordøjelsessystem.

Hæmorider

Disse er måske ikke så livstruende, men kan i nogle tilfælde gøre folks liv surt. Disse kan forekomme på ydersiden af ​​anus og kan let behandles, men behandling af indre hæmorider kan være udfordrende.

Langt om længe!

Gastroenterologer har erfaring med at behandle problemer relateret til fordøjelseskanalen og kan hjælpe dig med at få lindring ved at opdage problemet i første omgang. Hvis du har spørgsmål om mave-tarm-spørgsmål eller ønsker at vide om procedurer som kikkertundersøgelse, kan Kirurgen hjælpe dig. Besøg vores hjemmeside for mere! 

https://kirurgen.dk/kikkertundersoegelser/

Comments