Årsager og forebyggelse af hæmorider

En hæmoride er en sygdom, hvor du har hævede vener omkring anus/nederste endetarm. Næsten 50 % af de voksne oplever denne sygdom, når de er fyldt 50 år. Den er opdelt i to kategorier – intern og ekstern. Interne hæmorider udvikles i den nedre endetarm, mens eksterne hæmorider har tendens til at udvikle sig uden for anus. Heldigvis kan du behandle det med nogle få metoder.

Først og fremmest, lad os forstå årsagerne.

Irritation i afføringen.

Tager lang tid på toilettet.

Kronisk forstoppelse.

Deltag i de aktiviteter, der belaster din krop.

Fedme.

Familiehistorie af denne sygdom.

 

Forebyggelse – Der er få metoder til behandling af hæmorider, og det er –

 


Smertelindring – Tag en varm balje med vand og læg i blød i det mindst 10 minutter om dagen. Du kan også bruge en varm vandflaske for at mindske smerten. Hvis du ikke kan holde smerterne ud, så brug håndkøbsmedicin eller creme for at slippe af med kløen.

 

Sund kost - Følg en sund kost og drik mere vand. Det vil holde din afføring væk fra at hærde.

 

Fibertilskud – Hvis du lider af problemet med forstoppelse, kan du tage hjælp af fibertilskud for at blødgøre din afføring.

 

Medicinske procedurer - Hvis intet hjælper dig, er medicinske procedurer til rådighed for dig. Efter at have diagnosticeret din situation, kan din læge anbefale procedurer som gummibåndssager og andre egnede procedurer.

 

Ved hjælp af ordentlig medicinsk behandling vil du kunne se forbedringer hos dig selv. Fagfolkene hos Kirurgen er specialiserede i forskellig gastroskopi og hæmoriderbehandling. Der foretages flere kikkertundersøgelser hos os. Vi bruger de nyeste teknologier og udstyr til at give dig de bedste resultater. Du behøver ikke bekymre dig længere, hvis du har brug for vejledning om endoskopi, urologi og andre gastrointestinale sygdomme. Så slip for hæmorider lige nu med Kirurgen. Du er velkommen til at besøge os for mere information.

Comments