Behandling af Irritabel Tyktarm

 Det er tid til at se en GI-læge: Hvad er symptomerne?


En gastroenterolog er en specialist, der behandler problemerne med fordøjelsesproblemer i maven, tarmene og tarmene. Hvis du står over for visse symptomer, kan det indikere noget mere alvorligt og kan have brug for din opmærksomhed. Hvad er symptomerne for at gøre det klart, at du skal se en GI-specialist? Lad os finde ud af det.

 

Blod i din afføring - Det er tid til at bekymre dig, hvis du har set blod i din afføring efter en afføring. Det kan være et tegn på irritabel tyktarm. Frisk rødt blod på din afføring kan også være et tegn på hæmorider. I tilfælde af postmenopausale kvinder kan de opleve rødt blod på grund af udtynding af væv. Når du finder blod på den sorte afføring, skal du være opmærksom på dit fordøjelsessystem. Gå til din mave-tarmlæge og fortæl dem om disse symptomer. Du vil lære løsningerne på dit problem at kende.

 

Hæmorider - Hæmorider forekommer på ydersiden af ​​anus. Imidlertid er indre hæmorider mere udfordrende. De læger, der er specialiserede i GI, behandler nogle gange hæmoriderne under koloskopiprocedurer.

 

Stramt tøj – Mange individer oplever en ændring i tilpasningen af ​​deres tøj. Når denne ændring opstår pludseligt, kan det skyldes oppustethed snarere end vægtøgning. Oppustethed er måske ikke problemet, men når du har symptomer som blod i afføringen eller mavesmerter, skal du gå til GI-lægen. Din GI-læge vil fortælle dig, om du har brug for en behandling af irritabel tyktarm eller anden passende behandling for at lindre dine symptomer.



 

Kirurgen har et team af specialiserede gastrointestinale læger, som behandler mave-tarmsygdomme, åreknuder og operationer under lokalbedøvelse. Vi bruger de nyeste teknologier og udstyr for at gøre din operation så behagelig som muligt. Vil du vide mere? Kontakt os for mere information.

Comments